Mogelijk in jouw eigen tuin
Online cursus mogelijk
Leer wat jij wil

Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin is fijn. Je bent minder tijd kwijt aan snoeien, composteren en onkruidbestrijding, waardoor je meer kunt ontspannen in je prachtige tuin. Maar hoe houd je je tuin mooi zonder veel onderhoud? Geral Overbeek, oprichter van Tuincursus Online, kan je daar alles over vertellen. Volg een cursus bij hem en je leert alles wat je moeten weten. Een online cursus volgen is ook mogelijk.

Leer thuis vanuit je luie stoel alles over tuinonderhoud.

Een onderhoudsvriendelijke tuin is binnen handbereik

Een onderhoudsarme tuin is in iedere situatie mogelijk. Je moet alleen weten waar je op moet letten en hoe je het tuinieren slim aanpakt. Dit zijn precies de zaken die Geral je leert in de cursus onderhoudsarme tuin binnen handbereik. Deze cursus bestaat uit 6 dagdelen die allen plaatsvinden in de regio Utrecht. Heb je geen tijd om 6 bijeenkomsten bij te wonen of is Utrecht te ver weg voor je? Dan is de online cursus voor een onderhoudsvriendelijke tuin een goed alternatief. Je volgt deze cursus waar en wanneer het jou uitkomt. Wel zo handig. De onderwerpen die in beide cursussen aan bod komen zijn:

  • Snoeitechnieken
  • Onkruidbestrijding
  • Beplanting
  • Bemesting
  • Plagen beperken
  • Bodembewerking en composteren

Minder tuinwerk, meer genieten

Je wilt je tuin gebruiken voor dat wat jij leuk vindt. Of dat je nu wil zonnen, ontspannen of spelen met de (klein)kinderen, je tuin is er om plezier in te beleven. En veel tuinonderhoud hoort daar niet bij. Je hebt immers al werk genoeg. Volg daarom een cursus van Geral. Dan krijg je een onderhoudsvriendelijke tuin waarin je optimaal geniet. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0348-424305 / 06-54614382.

Bent u geinteresseerd of wilt u meer weten?

Wie is Geral Overbeek?

Wat doet Geral?

Visie en Missie

Wat zeggen anderen